De Behandelingen die wij op Curaçao verzorgen

Klik op button achter de behandel-vorm voor informatie of scrol gewoon naar beneden.

-
Acupressuur en (Elektro) Acupuntuur
-
Nutrigeneeskunde
-
Pyramide-healing
-
Quantum Touch
-
Reiki
-
Quantum Allergy
-
Holistische massage
-
TENS-therapie
-
Magneetmassage
-
Voetreflex-therapie
-
Hypnose en Regressie
-
Voice Dialogue
-
Magnetiseren
-
Kinesiologie /
Touch for Health


Acupressuur en Elektro Acupunctuur

Iedereen kent de Acupunctuur met naalden.
Maar wat als u bang bent voor naalden?
Daarom hebben wij Acupressuur en Elektro Acupunctuur. De effecten van Acupressuur en Elektro Acupunctuur zijn exact hetzelfde als bij de reguliere Acupunctuur.
Bij Acupressuur masseren wij de Meridiaanpunten.
Bij Electro Acupunctuur sturen wij met een klein apparaatje dat op batterijen werkt en dat we kunnen regelen in kracht, elektrische impulsen door de Meridianen.

Pyramide-healing

Op alle 13 Chakra's zetten wij Pyramides van bergkristal met in de basis het Yin / Yang teken.

Chakra's zijn energiecentra's in en om het lichaam die je energie verdelen naar je Aura. De energie in de Chakra's draait rond zoals een draaikolk in het water. Vanuit de Chakra's wordt de energie omgezet naar het fysieke, je lichaam en de Aura.
Elke Chakra is van invloed op een specifiek levensgebied zoals bijvoorbeeld je Hartchakra (4e Chakra) voor hoe jij je uit, Je eerste Chakra voor je (wils-)kracht en aarding. Of je 5de Chakra voor communicatieve vaardigheden en emoties.

De meeste mensen, ook de meeste Chakra- en Aura-healers, kennen alleen de 7 Chakra's op het lichaam omdat deze op vaste plaatsen liggen in het lichaam. Je hoef ze dus niet te zien of te voelen. Je weet waar ze zitten.

Echter hebben mensen niet 7 maar 13 Chakra's.
Ongeveer een halve meter onder je voeten zit Chakra 8 en boven het hoofd zitten de Chakra's 9 t/m 13. De plaatsen van de Chakra's 8 tot en met 13 worden onder andere bepaald door hoe u in uw energie zit en in het leven staat en verschilt dus per persoon en kunnen verschuiven tijdens en na de behandelingen. Je moet dus de Chakra's kunnen zien of voelen om te weten waar deze Chakra's zitten.

De energie in al 13 Chakra's kan te snel draaien of juist te langzaam. Hierdoor raakt u helemaal uit balans en kunnen er diversen klachten, ziekte en aandoeningen komen bij u.

Wij kunnen met onze handen, onze uitzonderlijke sterke magnetiserende vermogens en de Pyramides deze onbalans herstellen.

Tijdens de healing verbinden alle Pyramides met elkaar. Voor mensen die de energie van de Pyramides kunnen zien, een fantastisch mooi gezicht om te zien en te ervaren.

Mensen die onze Pyramide-healing al hebben ervaren zijn dolenthousiast. Maar ook verbluft van de kracht, warmte en liefdevolle gevoelens die zij tijdens de healing ondervonden. Tijdens de healing zal u ervaren dat onze Pyramide-healing onwaarschijnlijk mooi is, liefdevolle en met niets te vergelijken.

Met onze Pyramides kunnen wij dus als geen ander uw energie in uw lichaam sturen en verbeteren. Uw lichaam komt dan weer helemaal in balans. Veel klachten kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Enkele klachten waarbij Pyramide-healing uitkomst kan bieden:
- Ernstige (chronische) vermoeidheid
- Te weinig energie hebben
- (vastzittende) Emoeites
- Trauma's
- Zich niet goed kunnen uiten
- Depressief
- Negatieve gevoelens

Wil u foto's zien van een Pyramide-healing? Klik hier.
De foto's suggereren dat de cliënt altijd op de grond ligt bij een Pyramide-healing. Dat is zeker niet het geval. U kunt gewoon op de massage-tafel liggen.

Holistische massage

Met deze massage gaan wij uw lichaam aanzetten om zichzelf sneller te herstellen.
Pijn, stijfheid en andere klachten in de zachte weefsels kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Deze massage is er ook voor om uw lichaam in een goede conditie te houden waardoor u minder kans heb om ziek te worden.


Na de massage voelt u zich gelijk een heel ander mens. Dagen lang voelt u veel ontspanning in uw lichaam en geest.

Magneetmassage

Zoals u weet kan een te kort aan zuurstof in de cellen van uw lichaam kanker veroorzaken.
Door met magneten uw lichaam te masseren verdelen wij de zuurstof in uw lichaam beter in de cellen waardoor kanker minder kans heeft bij u en zelfs kan verdwijnen.
Maar deze vorm van massage werkt ook uitstekend ter genezing van bloedarmoede en (chronische) vermoeidheid.

Magnetiseren

Door de energie vanuit onze handen uw lichaam in te sturen hersteld u lichaam bijna altijd vanzelf. Wij zijn geboren met de helende energie.
Gert en Romy zijn minimaal 8ste generatie Magnetiseur.

Tijdens deze behandeling en de massages zult u merken dat onze handen extreem warm worden en voelt u die energie door uw hele lichaam stromen.
Pijn en ziekten kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Reiki

kunnen wij niet alleen problemen in het hier en nu verbeteren en wegnemen maar ook opgelopen trauma's die u in het verleden heeft opgelopen kunnen wij met Reiki wegnemen.

Staat u bijvoorbeeld voor een examen en/of bent u erg gespannen voor een komende gebeurtenis, ook dan kunnen wij u helpen met Reiki.

Indien nodig kunnen wij met Reiki uw hele huis verschonen van negatieve energie en indentiteiten.

Nutrigeneeskunde

Met deze geneeskunde brengen wij uw maag en darmen tot rust waardoor ziekten en aandoeningen zeer snel kunnen verdwijnen.
Deze behandeling wordt bij ons verzorgt door Dennis Daniels. Dennis Daniels is afkomstig van Curaçao

Quantum Touch

Als uw organen niet goed werken gaan ze in frequentie lager trillen.
Met onze ademhaling en handoplegging kunnen wij die frequentie van de aangedane lichaamsdelen weer omhoog brengen.
Op deze manier kunnen wij zelfs een scheefstaand lichaam, bijvoorbeeld bij scoliose, in minuten weer recht zetten.
Bij deze therapie, ziet en merkt u direct resultaat.
Hou er wel rekening mee dat als wij een lichaamsdeel rechtzetten dat al jaren lang scheef staat, u een paar dagen spierpijn kan hebben. Dat is normaal en goed.

Quantum Allergy

Deze therapie is helemaal gericht op allergieën en andere verstoringen in het lichaam.

Zo kunnen wij binnen enkele minuten er voor zorgen dat u geen last meer heeft van o.a. het onderstaande.
- Wagenziekten
- Vliegangsten
- Verslavingen
- Boosheid (op personen, voorwerpen, situaties, enz.)
- Alergieën van diversen dingen en stoffen
- Relaties
- Eten en drinken

Maar er is nog heel veel meer klachten en aandoeningen waarbij Quantum Allergy de oplossing is.

TENS-therapie

Met een klein apparaatje dat op batterijen werkt, gaan wij de werking van zenuwcellen simuleren. Hierdoor gaan de zenuwcellen geen stoffen meer vrijlaten waardoor de pijn verdwijnt.
Ook worden direct de hersenen ertoe aangezet om stoffen aan te maken om sneller te herstellen.
Met deze therapie kunnen wij o.a. CRPS (Complex Regionaal Pijn Syndrome, vroeger posttraumatische dystrofie (PD) genoemd), RSI en muisarmen bestrijden.

Voetreflex-therapie

De voetzolen en handpalmen zijn de spiegels van uw lichaam.
Door de voetzolen of handpalmen te masseren kunnen wij alle organen en hormoonklieren, waaronder de Alvleesklier en de Hypofyse, masseren en proberen beter te laten werken.

Kinesiologie / Toch For Heath

Met 14 verschillende spiertesten kunnen wij bijna alle blokkades vinden en opheffen.
Na de behandeling voelt u vaak direct resultaat.

Hypnose en Regressie

Bij een sessie hypnose beginnen wij vaak met een hypnose power sessie. Wij brengen u in een diepe ontspannen staat van dagdromen. Alsof u een boek leest of naar de tv kijkt en helemaal in het verhaal opgaat en niet merkt dat er iemand de kamer inkomt. U als cliënt zegt de hele sessie niets. Alleen de therapeut praat en geeft uw onderbewustzijn instructies. In 1 sessie is bijna 80% van de klachten verdwenen.

Maar eerst even een verkeerd beeld rechtzetten. Hypnose zoals u op tv ziet of in het theater, heeft niets met Hypnose te maken. Dat is puur ter vermaak en bijna altijd in scene gezet.

Bij de Hypnose sessies bij ons gaan heel anders. Het is een vrom van dagdromen. U heeft altijd zelf de regie in handen. Ook verteld u alleen dat wat u wil vertellen. Wil u niet meer, doet u uw ogen open en u bent uit de Hypnose. Na de sessie weet u ook precies wat u gezegd en gedaan heb.

Met Hypnose kunnen wij klachten behandelen waar andere therapieën faalden. Hypnose is zeker aan te raden bij o.a. (onverklaarbare) angsten, verslavingen, pijnen en Psychische- en mentale klachten.

Met Hypnose kunnen we ook een herinnering herschrijven.
Bijvoorbeeld;
U loopt met uw partner op de straat en er rijdt een auto langs. Uw partner loopt dan tussen u en de auto. U gilt het uit van paniek en roept; Die auto vloog langs ons heen met zeker 100km per uur. Uw partner echter zegt; Welnee. Die auto reed op een redelijke afstand stapvoets lang me heen.

U beide heb natuurlijk gelijk. Het zijn jullie ervaringen. Maar u zit met en trauma. De volgende keer dat jullie een auto zien aankomen vertijft u helemaal en het zweet barst uit uw lichaam.

Met Hypnose kunnen wij dan terug gaan naar de plaats en tijd van dat incident (Regressie).
Met Regressie kunnen wij dan uw ervaring afslappen zodat u die auto ook ervaar dat hij stapvoets langs reed. Dit kunnen wij doen door u de situatie te laten herbeleven of door u op een afstand naar de situatie te laten kijken alsof het een (zwart/wit) fim is.

Daarna zal u niet meer verstijven als u een auto ziet aankomen.
Eventueel kunnen wij in Hypnose ook EMDR doen om trauma's te verwerken. Vaak is één sessie voldoende en in tegenstelling van de "normale" EMDR, bent u na een sessie Hypnose met EMDR niet dagen lang van slag af of vermoeid.

Voice Dialogue
U lichaam en geest bestaan uit verschillende deel-personen. Bijvoorbeeld een boze jij, angstige jij, blije jij en vermoeide jij.

Met Voice Dialogue gaan wij u van al deze deel-personen bewust maken. Daarna gaan we met elke deel-persoon een gesprek aan. Dat kan soms heel confronterend zijn maar altijd heel verhelderend. Daarna gaan we kijken om we deze deel-personen tot omkeer kunnen krijgen en samensmelten tot weer 1 goed functionerend totaal persoon.

 

Kijk op onze Nederlandse website www.relax-4u.nl
voor zeer uitgebreide informatie over onze behandelingen

Let er wel op:
Alle behandelingen van ons werken, mits u en uw lichaam meewerken. Dan kan er heel veel.
 
magnetiseren