Informatie- en kennismakings-avond;


De onderwerpen:
- Wie zijn Gert, Romy en Dennis?
- Wat is Natuurgeneeskunde?
- Hoe werkt Natuurgeneeskunde?
- Hoezo gebruik ik thuis al vaak Natuurgeneeskunde?
- Wat gaan Gert, Romy en Dennis dit jaar doen op Curaçao?

 

Deze avond verzorgen Gert en Romy geheel GRATIS.
Ook de koffie en thee is deze avond gratis.

Tijdens deze avond kunt u kennismaken met Gert, Romy en Dennis. Gert en Romy zijn twee van de sterkste magnetiseurs.
En al hoewel Gert, Romy en Dennis deze avond niet gaan behandelen, zal u wel merken dat hun onwaarschijnlijk sterke helende energie en kracht wel de hele avond zijn werk zal doen en dat u ook tijdens deze informatie-avond flinke verbeteringen in uw klachten kan ervaren.

Gert, Romy en Dennis vertellen vanuit hun reguliere medische achtergrond, kennis en ervaringen wat Natuurgeneeskunde is en hoe het werkt. Met kleine demonstraties en oefeningetjes gaat u ervaren dat u de basis van Natuurgeneeskunde al heel vaak thuis zelf gebruikt.

Tijdens deze avond kunt u ook met al uw (medische) vragen terecht bij Gert en Romy.

Gert is een 8ste generatie magnetiseur en docent in de reguliere Spoedeisende Eerstehulp en geeft al bijna 20 jaar les aan regulier medisch personeel (artsen en ambulance-verpleegkundigen) in grote gerenomeerde ziekenhuizen in Nederland.

Romy is ook een 8ste generatie magnetiseur en in opleiding tot Ambulance-verpleegkundige.
Verder zijn Gert en Romy beide ook Reiki-Masters in de Usui System of Natural Healing en volgden zij alle workshops van de Quantum Touch.

Met een regulier medisch en wetenschappelijke benadering vertellen Gert en Romy hoe Natuurgeneeskunde, zoals Reiki, Quantum Touch, Magnetiseren en andere behandelingen, werkt. Met foto's, video's, demonstraties en oefeningetjes laten Gert en Romy, zonder vage en zweverige verhalen, u ervaren dat Natuurgeneeskunde werkt, hoe Natuurgeneeskunde werkt en dat u Natuurgeneeskunde al heel vaak thuis gewoon gebruikt. Verder zal Dennis uitleg geven van de lezing die hij gaat verzorgen.

GEEN HOCUS POCUS OF ZWEVERIG GEDOE.
MAAR FEITELIJKE EN BEWIJSBARE INZICHTELIJKE VOORBEELDEN EN ERVARINGEN.

Verder informeren Gert en Romy u over alle individuele behandelingen, groepshealingen, Chakra's- en Aura cleaning, opleidingen, workshops en lezingen die wij dit jaar verzorgen op Curaçao.

De toegang, koffie en thee is voor deze avond geheel GRATIS en de avond is voor iedereen makkelijk te volgen. Er is geen enkele voorkennis en vooropleiding nodig om deze avond te kunnen volgen. Heeft u al vaker bij ons een behandeling gehad of volgde u al eerder opleidingen, groepshealingen, Chakra's- en Aura cleaning en workshops, dan bent u ook altijd welkom. Deze avond krijgt u veel nieuwe informatie.

Ook tijdens deze avond zal u verbeteringen kunnen ervaren van uw klachten en zullen er mogelijk klachten verdwijnen.