Groepshealing

 

Als u bij ons een Groepshealing bijwoont, is dat altijd inclusief Chakra- en Aura healing.

Groepshealingen zijn zeer laagdrempelig. U zit anoniem in een groep. Niemand hoeft te weten wie u bent en waarom u er bent. Bij een groepshealing raken wij u met geen vinger aan. Toch heeft tot nog toe iedere bezoeker tijdens een groepshealing effect gemerkt.

Onze groepshealingen zijn voor iedereen goed die er interesse in heb.
Tijdens de groepshealingen hoeft u niemand te vertellen waaraan u behandeld wil worden. U gaat zitten, denkt aan de klacht waaraan u behandeld wil worden en dan is het luisteren en genieten van de healing. Onze energie doet de rest voor u.

Een groepshealing geven aan een grote groep mensen tegelijk, zoals wij doen, is alleen vergeven aan de sterkste magnetiseurs.

Relax-4u heeft twee van die buitengewoon sterke magnetiseurs binnen de gelederen.
- Gert van Beek (minimaal 10de generatie magnetiseur)
Volgens vele collega's is het wereldwijd uniek om een 3ste generatie magnetiseur te treffen.

Gert verzorgt op onderstaande dagen en tijden een unieke groepshealing op het Morena Eco Resort.
- zaterdag 1 mei 2021 om 10:00 uur

Terwijl Gert voor de groep staat en van alles vertelt, laat hij zijn krachtige helende energie de aanwezige mensen behandelen. Ook bij onze groepshealingen kan men spiritueel geopereerd worden.

Tijdens de hele groepshealing kunt u van alles ervaren tot spirituele operaties aan toe. Tijdens de groepshealing kunt u het warm gaan krijgen of juist koeler. Maar u kunt onze energie ook voelen op een klein plekje op of in uw lichaam of juist over uw hele lichaam. Maar er kunnen ook bij de aanwezige mensen flinke emoties loskomen. Daarom is het heel belangrijk dat u NOOIT een ander vooroordeelt of uitlacht om zijn reacties op onze helende energie. U weet namelijk nooit waarom iemand zo reageer en waarvoor hij/zij behandeld wordt. Iedereen moet zich tijdens een groepshealing bij ons thuis en veilig voelen, zich helemaal durven te ontspannen en zich durft over te geven aan onze healing.

Tijdens een groepshealing kunt u ook helemaal niets ervaren. Onze healingen werken echter nog dagen lang door. Het kan dus zijn dat u pas later die dag thuis of zelfs later in de week iets ervaar. Maar soms zijn de healingen dusdanig dat u niet eens iets merkt totdat iemand ander u er op attent maakt. Of zoals wij een keer tijdens een consult in de praktijk meemaakte. Wij hadden iemand aan zijn rug behandeld. Hij merkte helemaal niets. Hij ging op de fiets naar huis en ook toen merkte hij niets. De volgende dag mailde hij dat er nog steeds niets merkbaar was. Totdat hij drie dagen later in zijn auto stapte en merkte dat hij niet lekker zat. Meneer begon zelfs te twijfelen of hij wel in zijn eigen auto zat. Pas toen hij de rugleuning van zijn autostoel veel verder rechtop had gezet en zijn stoel naar voren had geplaatst, zat hij weer lekker in zijn autostoel.

Er kan tijdens een groepshealing onvoorstelbaar veel gebeuren. Zoals gemeld, kan u van alles ervaren tijdens onze groepshealingen. Maar u hoef nooit ergens bang voor te zijn omdat alles wat u ervaart, altijd ten goede aan uw gezondheid is. Gert heeft altijd alles onder controle. Tijdens diversen demonstraties in het verleden op Curaçao heeft Gert de mensen laten zien en voelen zelfs controle te kunnen hebben over uw organen.

Tijdens de groepshealingen maakt Gert geen gebruik van tafels. Iedereen blijft gewoon lekker op zijn stoel zitten. Verder hoef u niets te zeggen of te doen. Gewoon lekker zitten en luisteren. En verder genieten van de healing.

Zowel in Nederland als op Curaçao mogen kinderen tot 16 jaar alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassenen van 18 jaar of ouder.
In geval van twijfel wordt er om een ID-bewijs gevraagd.


Meld u snel aan als u belangstelling heb voor een groepshealing.
Voor deelname aan de groepshealingen is zeer beperkt plaats. En VOL = VOL.


U dient bij ons altijd contant te betalen in Antiliaanse Guldens.

 

Voor de groepshealingen en bedrijfsmassages in Nederland, is een aparte website.
Deze website vind u op www.groepshealing-relax-4u.nl