Groepshealingen

 

Als je een Groepshealing bijwoont, is dat altijd inclusief Chakra- en Aura healing en oefeningen uit de Mindfulness..

Groepshealingen zijn zeer laagdrempelig. Je zit anoniem in een groep. Niemand hoeft te weten wie je bent en waarom je er bent. Bij een groepshealing raken ik jou niet aan. Toch heeft tot nog toe iedere bezoeker tijdens een groepshealing effect gemerkt.

Mijn groepshealingen zijn voor iedereen goed die er interesse in heb.
Tijdens de groepshealingen hoeft je niemand te vertellen waaraan je behandeld wil worden. Je gaat zitten, denkt aan de klacht waaraan je behandeld wil worden en dan is het luisteren en genieten van de healing. Mijn energie doet de rest voor jou.

Een groepshealing geven aan een grote groep mensen tegelijk, zoals ik doe, is alleen vergeven aan sterke magnetiseurs.

Ik ben een minimaal 10de generatie magnetiseur.
Volgens vele collega's is het wereldwijd al uniek om een 3ste generatie magnetiseur te treffen.

Terwijl ik voor de groep staat en van alles vertel, laat ik mijn krachtige helende energie de aanwezige mensen behandelen.

Tijdens de hele groepshealing kan je van alles ervaren. Tijdens de Groepshealing kan je het warm gaan krijgen of juist koeler. Maar je kan mijn energie ook voelen op een klein plekje op of in je lichaam of juist over het hele lichaam. Maar er kunnen ook bij de aanwezige mensen flinke emoties loskomen. Daarom is het heel belangrijk dat je NOOIT een ander vooroordeelt of uitlacht om zijn reacties op onze helende energie. Je weet namelijk nooit waarom iemand zo reageer en waarvoor hij/zij behandeld wordt. Iedereen moet zich tijdens een groepshealing bij mij thuis en veilig voelen, zich helemaal durven te ontspannen en zich durft over te geven aan onze healing.

Tijdens een Groepshealing kan je ook helemaal niets ervaren. Mijn healingen werken echter nog dagen lang door. Het kan dus zijn dat je pas later die dag thuis of zelfs later in de week iets ervaar. Maar soms zijn de healingen dusdanig dat je niet eens iets merkt totdat iemand ander jou er op attent maakt. Of zoals ik een keer tijdens een consult in de praktijk meemaakte. Ik had iemand aan zijn rug behandeld. Hij merkte helemaal niets. Hij ging op de fiets naar huis en ook toen merkte hij niets. De volgende dag mailde hij dat er nog steeds niets merkbaar was. Totdat hij drie dagen later in zijn auto stapte en merkte dat hij niet lekker zat. Meneer begon zelfs te twijfelen of hij wel in zijn eigen auto zat. Pas toen hij de rugleuning van zijn autostoel veel verder rechtop had gezet en zijn stoel naar voren had geplaatst, zat hij weer lekker in zijn autostoel.

Er kan tijdens een groepshealing onvoorstelbaar veel gebeuren. Zoals gemeld, kan je van alles ervaren tijdens mijn groepshealingen. Maar je hoef nooit ergens bang voor te zijn omdat alles wat je ervaart, altijd ten goede aan uw gezondheid is. Ik heb altijd alles onder controle. Tijdens diversen demonstraties in het verleden op Curaçao heb ik de mensen laten zien en voelen zelfs controle te kunnen hebben over uw organen.

Tijdens de groepshealingen maak ik geen gebruik van tafels. Iedereen blijft gewoon lekker op zijn stoel zitten. Verder hoef je niets te zeggen of te doen. Gewoon lekker zitten en luisteren. En verder genieten van de healing.

Zowel in Nederland als op Curaçao mogen kinderen tot 16 jaar alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassenen van 18 jaar of ouder.
In geval van twijfel wordt er om een ID-bewijs gevraagd.


Meld je snel aan als je belangstelling heb voor een groepshealing.
Voor deelname aan de groepshealingen is zeer beperkt plaats. En VOL = VOL.


 

Voor de Groepshealingen en bedrijfsmassages in Nederland, is een aparte website.
Deze website vind u op www.groepshealing-relax-4u.nl